Skip to content

Grupper

Det er flere grupper blant den voksne delen av klubbens medlemmer; Landevei, terreng og en liten gjeng triatleter. Vi har også en “yngres” gruppe som har fast treningstid under normale forhold, og en gruppe juniorer elite, som i hovedsak består av ryttere som går sykkellinja på Norges Toppidrettsgymnas(NTG) Kongsvinger.

YNGRE

Denne gruppen består av syklister opp til 16 år. Den er liten, men i stadig vekst. Vårt ønske er å skape et miljø for mestring og utvikling av sykkelferdigheter, det være seg om man ønsker å konkurrere eller bare ha det gøy på to hjul. Vi legger vekt på grunnleggende ferdigheter i et trygt miljø, både i terreng og på vei. Det er faste treninger i sommersesongen, ledet av NTG-elever.

Vi har 4 landeveissykler til barn som vi leier ut til unge syklister som ønsker å prøve landeveissykling.

Glåmdal Sk Yngres avdeling på Facebooker

JUNIOR

I samarbeid med NTG Kongsvinger har vi de siste årene hatt ett av landets beste elitelag for juniorer landevei. 2021 var intet unntak.

Glåmdal junior ble opprettet i 2010. Det har vært, og er et av Norges beste juniorlag i landevei.

Pr i dag er alle som sykler på junior laget, elever på NTG Kongsvinger avdeling sykkel.

Alle er velkomne til å sykle på junior laget. Det varierer mellom 7-10 ryttere pr år. Målet er å få etablert et juniorlag innenfor terrengsykling.

LANDVEI

Vi gjennomfører faste treningsturer mandag, torsdag og langtur søndag. Ett av årets mål er gjerne å gjennomføre Lillehammer-Oslo. I mange år har vi samlet en stor gjeng ryttere på en ukes treningsleir på Mallorca.  I 2022 tar vi turen igjen!

TERRENG

I denne gruppen sykles det hele året, fast oppmøte mandag og torsdag for sti- og grussykling. Det deltar en stor gruppe i Birken, og Vänern rundt er vanligvis blant de faste målene for sesongen. Et inkluderende miljø. Vi har en håndfull entusiaster har lagt ned mange dugnadstimer på å lage sykkelvennlige stier i Lia, til glede for både syklende og gående. Den samme gjengen “tramper” sykkelløyper gjennom hele vinteren, og klubben har nå kjøpt inn en egen diseldrevet tråkkemaskin for formålet. Snø ingen hindring!

våre sponsorer