2021- NOK EN FANTSTISK SESONG FOR GLÅMDAL JUNIORER

Tre ryttere på landslaget, seier i Paris- Robaix, sammenlagtseier i LVM Saarland Trofeo juniors, seier i NM Tempo, dette er bare noen av mange suverene resultater!

2021 har tatt klubben til nye høyder resultatmessig, med en rekke prestisjetunge seiere i både inn- og utland. Målsetting før hver sesong er at det skal oppnås pallplasseringer i nasjonale ritt i tillegg til å være representert på landslag. Målsettingene er innfridd denne sesongen.

Det er oppnådd seire og pallplasseringer under NorgesCup ritt:
NM gull Gateritt ved Jon Rye-Johnsen
NM bronsje Tempo ved Trym Brennsæter
NM sølv ved Lagtempo

Trym Brennsæter, Stian Fredheim og Jon Rye-Johnsen, har representert Norge med det norske flagget på brystet i en rekke ritt i Verdens Cup (Nations Cup) og ikke minst, i VM i Leuven.
Saarland Trofeo (Nations Cup) gikk over fem etapper, der de norske juniorer imponerte på etappene. Trym Brennsæter vant sammenlagt med to sekunder til tyskeren Moritz Kärsten.
Trym fikk også en 10. plass under VM-tempoen.
Equinor juniorlandslaget, med Stian Fredheim tok også siste stikk i et av de tøffeste og mest prestisjetunge rittene for en junior – Paris Roubaix. Det ble et vått og gjørmete ritt, og det var en stor prestasjon av Stian å vinne dette klassiske rittet.
Trym og Stian gjorde begge en solid laginnsats under Fellesstart i VM for junior, som endte i norsk seier ved Per Strand Hagernes (Sandnes SK/Norge). Trym Brennsæter syklet inn til en meget sterk 10. plass i Tempo VM.


Relaterte innlegg